ΞΗΡΑ ΔΟΜΗΣΗ

ΞΗΡΑ ΔΟΜΗΣΗ

τοποθετηση γυψοσανιδας

ΞΗΡΑ ΔΟΜΗΣΗ

Στην Ergo Solution, στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις αυξανόμενες προσδοκίες των πελατών μας δημιουργώντας έργα υψηλής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον που συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα και την προσιτή τιμή! Γνωρίζοντας ότι η ξηρά δόμηση κερδίζει έδαφος στη σύγχρονη αγορά, αναλαμβάνουμε για εσάς την κατασκευή και εγκατάσταση εσωτερικών τοίχων, οροφών και δαπέδων με τη χρήση γυψοσανίδων και πορομπετόν (Alfa Blocks).

Τα τελευταία χρόνια, η δημοτικότητα των τεχνικών ξηράς δόμησης έχει αυξηθεί λόγω της ανάγκης ελαχιστοποίησης της μάζας κατασκευής χωρίς παράλληλα να διακινδυνεύεται η δομική αντοχή. Η αυξανόμενη χρήση αυτών των τεχνικών οφείλεται, κυρίως, στα πλεονεκτήματά τους, όπως μικρότερα χρονοδιαγράμματα κατασκευής, καλύτερη μηχανική δόμησης, διευκόλυνση επισκευών, ανακαίνισης και συντήρησης, βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση καθώς και ισχυρότερη ηχομόνωση και πυροπροστασία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τους έμπειρους μηχανικούς και αρχιτέκτονες της ομάδας μας ώστε μαζί να βρούμε τη λύση που ταιριάζει στο χώρο και τις ανάγκες σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

0/5 (0 Reviews)